Gjør en trygg handel hos Norges største forhandlernettverk!

Kontakt Solid Import AS

Chat via Facebook

Velg din favorittfarge:

Flair setter farge på tilværelsen

Luksusprodusenten Niesmann+Bischoff synes verden er mer spennende i farger og lar derfor kundene bestemme farge på bobilen selv. Heldekkenede eller på mindre områder – kundene til den tyske luksuslinerprodusenten oppfordres til å uttrykke sin personlighet gjennom utforming og farger.

Stadig flere ønsker en bobil med særpreg som kan skille seg ut i mengden. Den tyske luksuslinerprodusenten, Niesmann+Bischoff, lar kundene velge både heldekkende farge eller foliering på sin største modell, eksklusive Flair.


Finn din favorittfarge

Den helintegrerte bobilen, som også har gjennomgått en omfattende sikkerhetsmessig oppgradering, kan enkelt skreddersys og tilpasses dine ønsker. I tillegg til muligheten for heldekkende farge på bilens eksteriør, finnes det også 5 ulike farger for foliering, dersom man vil ha mindre områder med farge. Både sidene, støtfanger foran og bak, sidespeil og stripen på sideskjørtet kan farges i Champagne Matt, Lava Orange, Carbon Optic, Miami Blue eller Green Elox for å lage uttrykket du ønsker.

FARGERIK: Er du nysgjerrig på Niesmann+Bischoffs største modell, Flair, har du et hav av valgmuligheter. Den er tilgjengelig med heldekkende farge, eller 5 ulike farger for foliering av mindre områder – alt for at du skal kunne sette ditt personlige preg på din nye bobil. Her er Flair foliert i fargen Champagne Matt. Foto: Produsent

Utvalg innendørs

Også innendørs er det tilrettelagt for å sette sitt personlige preg på lineren og det er enkelt å gjøre tilpasninger i forbindelse med material- og fargebruk. Salongen er tilgjengelig i hele 72 (!) ulike fargekombinasjoner av rygg- og sitteputer, som i tillegg kommer med eller uten dekorknapp i ryggen. I tillegg kan man også velge mellom mørke og lyse vegger, som gir to helt ulike uttrykk. Med disse grepene viser Niesmann+Bischoff at de fortsetter å satse på sitt individualiseringsprosjekt og at de er gode på å skape innovative løsninger, selv på små flater.

Tre modellserier

Niesmann+Bischoff er blant verdens ledende produsenterav luksusbobiler og blir produsert i Polch i Tyskland. Ved hjelp av ledende designere, utviklere og ingeniører har de skapt linere i tre ulike modellserier; bybobilen Smove og de to helintegrerte bilene Arto og Flair. Kjøper du en Niesmann+Bischoff bobil fra en av Solid Imports forhandlere får du god oppfølging og 5 års Norgesgaranti.

Aktuelt