Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål

Elektrisk

Batteri Hvitevare Sykkel Aircondition

Aircondition

Deler Dometic HB 2500
Innvendig strøm Utvendig Strøm Belysning Cruisekontroll Måleutstyr Støvsuger Strøm og aggregat

Strøm og aggregat

Aggregat Solcellepanel Brenselcelle

LED kit lys Sabre LINK 150 Startkit KAMPA

forige
neste
LED kit lys Sabre LINK 150 Startkit KAMPA
LED kit lys Sabre LINK 150 Startkit KAMPA
Art. nr. 66835     
505,-
På grossistlager
LED kit lys Sabre LINK 150 Startkit KAMPA
1,2m LED stripe med strømforsyner. Inkl fjernkontroll
Sabrelink TM er Kampa sitt nye LEDlys-system der lyskilden har en lengde på 1,2m. Lyset kan lett dimmes ved hjelp av fjernkontroll (inkludert). Strømforsyner og 5m kabel medfølger.

Opptil tre lyssett kan settes sammen og festes til alle Kampa sine luftfylte telt. Lysrøret festes vha borrelås som er isydd Kampa telt. Utbyggingssett med en ekstra lyskilde (1,2m lengde) kan kjøpes separat (artnr 66836).

Spesifikasjoner:
* Startkit
* Fjernkontroll inkludert
* Lengde: 1,2m
* LED lys
* Strømforsyner inkludert
* Kabellengde: 5m
Art. nr. 66835
Markedets første: Luftig nyhet for folk på farten Luftfylte fortelt har lenge vært campingfolkets store favoritt. Nå lanserer Kampa markedets første luftfylte sesongtelt, som kan brukes hele campingsesongen - fra tidlig vår til sen høst! Kampa Ace AIR 400 All-Season er markedets første luftfylte sesongtelt til campingvogn. Teltet er laget av slitesterke materialer som tåler mer vær og vind, og settes opp på kun noen få minutter. 
- Fordelen med nye Kampa Ace AIR All-Season, sammenlignet med andre sesongtelt, er at det er svært lett å sette opp. Teltet har også et nytt og smart design, og passer til alle vogner med rett skinne på 4 meter, sier Kampa-agent Peter Outzen.
Fortelt i farta: Luftig testvinner Kampa ble nylig kåret til den suverene testvinneren i det danske magasinet "Camping-Fritid" sin store test av luftfylte telt. De praktiske teltene har blitt svært populære, og ikke uten grunn. Luftfylte telt er lynkjappe å sette opp, og man har et ekstra rom på bare få minutter. 
- Vi har solgt veldig bra! Luftfylte telt har vært et av suksessproduktene våre de siste årene, sier Nils Magne Dahle, daglig leder i Max Fritid. 

Dahle forteller at denne typen telt kom på markedet for en del år siden, men at salget virkelig har tatt av den siste tiden. - Vi ser at disse produktene fungerer utrolig godt. Luftfylte telt settes opp på noen få minutter, ved å pumpe luft inn i kanaler der stengene ville vært på tradisjonelle telt. Selv om teltene settes opp med luft, er de svært stødige og tåler at det blåser. 


Luftfylte telt passer spesielt godt for bobilkjøreren, eller de som bytter plass ofte, ettersom de er svært enkle å håndtere. Teltene fås i flere ulike størrelser og leveres komplett med pumpe.
Max Fritid Max Fritid Engros AS Raumavegen 55, 6300 Åndalsnes post@maxfritid.no Personvernerklæring