Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
Du har valgt:
Elektrisk

Elektrisk

Batteri Hvitevare Sykkel Aircondition

Aircondition

Deler Dometic HB 2500
Innvendig strøm Utvendig Strøm Belysning Cruisekontroll Måleutstyr Støvsuger Strøm og aggregat

Strøm og aggregat

Aggregat Solcellepanel Brenselcelle

Pumpe Gale 12 V KAMPA

forige
neste
Pumpe Gale 12 V KAMPA
Pumpe Gale 12 V KAMPA
Art. nr. 70173     
695,-
På grossistlager
Pumpe Gale 12 V KAMPA
Pumpe for Kampa luftelt. 12 V 4,5 meter kabel.
Elektrisk pumpe spesielt beregnet til å gjøre oppblåsing av Kampa® AIR-forteltet enda enklere.
Art. nr. 70173
Det ultimate bobiltilbehøret: Forteltet som passer plassen Er du lei av å pakke opp og ned forteltet hver gang du skal ut på kjøretur med bobilen? Fortvil ikke. Nå har Kampa lansert det ultimate reisetilbehøret til bobil. Stadig flere nordmenn investerer i fortelt til bobilen for ekstra boltreplass, men hver gang man skal på kjøretur, enten på butikken eller på utflukt, må teltet pakkes ned og deretter settes opp igjen. Kampa har nå lansert en løsning på problemet. - Kampa var først ute i bransjen med «drive-away-telt» til bobil, og nå er bestselgeren Motor Rally Air Pro også tilgjengelig som et Drive-Away telt. Dette betyr at forteltet kan stå igjen på campingplassen mens du er ute på handletur, eller er ute for å utforske nærområdet, forteller Martin Solheim, forretningsutvikler hos Max Fritid. 

Unik bakvegg
Det praktiske forteltet har en spesiell bakvegg, som enkelt kan lukkes når du kjører av gårde med bobilen. Når du kommer tilbake står forteltet der og det er bare å "koble" seg på igjen. Det nye Motor Rally Air Pro Drive-Away teltet har også alle fordelene til Kampas tradisjonelle, bestselgende fortelt.
Markedets første: Luftig nyhet for folk på farten Luftfylte fortelt har lenge vært campingfolkets store favoritt. Nå lanserer Kampa markedets første luftfylte sesongtelt, som kan brukes hele campingsesongen - fra tidlig vår til sen høst! Kampa Ace AIR 400 All-Season er markedets første luftfylte sesongtelt til campingvogn. Teltet er laget av slitesterke materialer som tåler mer vær og vind, og settes opp på kun noen få minutter. 
- Fordelen med nye Kampa Ace AIR All-Season, sammenlignet med andre sesongtelt, er at det er svært lett å sette opp. Teltet har også et nytt og smart design, og passer til alle vogner med rett skinne på 4 meter, sier Kampa-agent Peter Outzen.
Fortelt i farta: Luftig testvinner Kampa ble nylig kåret til den suverene testvinneren i det danske magasinet "Camping-Fritid" sin store test av luftfylte telt. De praktiske teltene har blitt svært populære, og ikke uten grunn. Luftfylte telt er lynkjappe å sette opp, og man har et ekstra rom på bare få minutter. 
- Vi har solgt veldig bra! Luftfylte telt har vært et av suksessproduktene våre de siste årene, sier Nils Magne Dahle, daglig leder i Max Fritid. 

Dahle forteller at denne typen telt kom på markedet for en del år siden, men at salget virkelig har tatt av den siste tiden. - Vi ser at disse produktene fungerer utrolig godt. Luftfylte telt settes opp på noen få minutter, ved å pumpe luft inn i kanaler der stengene ville vært på tradisjonelle telt. Selv om teltene settes opp med luft, er de svært stødige og tåler at det blåser. 


Luftfylte telt passer spesielt godt for bobilkjøreren, eller de som bytter plass ofte, ettersom de er svært enkle å håndtere. Teltene fås i flere ulike størrelser og leveres komplett med pumpe.
Max Fritid Max Fritid Engros AS Raumavegen 55, 6300 Åndalsnes post@maxfritid.no Personvernerklæring