Gi familien opplevelser til jul

Gi familien opplevelser til jul

Gir du familien en bobil eller campingvogn i gave, har dere et flott utgangspunkt for fantastiske turer og opplevelser sammen i mange år fremover.

Vårt langstrakte land er fantastisk med nydelige steder, frisk natur, koselige småbyer og massevis av skjulte perler. Kjøper du en bobil nå, legger du grunnlaget for flotte ferieopplevelser i Norge sammen med familien i 2021. Se utvalget av bobiler og campingvogner fra Kroken-kjedens forhandlere i Bodø, Åndalsnes, Ålesund, Brumunddal, Oslo, Østfold og Kristiansand.

Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nyttår!

Finn nærmeste forhandler

    Vis flere

    Femti år i caravanbransjen

    Åndalsnes og Rauma er kjent som verdens beste sted for naturglade mennesker, og kan skilte med mektige fjelltopper og nasjonale turistattraksjoner. Mindre kjent er det kanskje at byen også regnes som Norges Caravanhovedstad. I 1971 startet gründer Leif Kroken i caravanbransjen. I dag er Kroken Gruppen ledende i Norge innenfor import og salg av bobiler, vogner og campingutstyr. Kroken-kjeden har forhandlere i Bodø, Åndalsnes, Ålesund, Brumunddal, Oslo, Østfold, Kristiansand og Haugaland.