Kampanje på brukte bobiler

Gjør en trygg handel hos Norges største forhandlernettverk!

Kampanje på brukte bobiler

Handler du brukt bobil hos Autosentrum i Holmestrand før jul, får du med vinterlagring og valgfritt utstyr til en samlet verdi av kr 35.000.

Få med vinterlagring og valgfritt utstyr

Nå kan du gjøre en god handel på brukte bobiler uten innbytte i Holmestrand. Se utvalget av brukte bobiler fra merker som Bürstner, Hymer, Dethleffs, Europa Mobil, Hobby, Pilote, Karmann og Sunlight, med priser fra kr 439.900. Med på kjøpet får du gratis, innendørs vinterlagring 2020/2021 pluss valgfritt utstyr og tilbehør til en verdi av kr 20.000. Total verdi kr 35.000.

Noen eksempler:

Se flere

Norges største digitale caravanmesse

Nå kan du besøke Autosentrums digitale caravanmesse med over 100 campingvognnyheter og mer enn 360 bobilnyheter fra ledende merker som Hymer, Bürstner, Laika, LMC, Carado og Niesmann Bischoff. Vil du sikre deg en 2021-modell allerede nå, kan du ta kontakt med Autosentrum og sjekk ut hvilke nyheter som er på vei inn i vår utstilling.

Se 2021-nyhetene i Autosentrums digitale caravanmesse

Hva har du lyst på?
Antall soveplasser
Velg totalvekt

Om Autosentrum

Autosentrum Norge AS er en ledende vogn- og bobilforhandler med selskaper i Holmestrand og Skien. Vi er autorisert forhandler av bobilmerkene Hymer, Burstner, Carado, LMC, Laika og Niesmann Bischoff. I tillegg er vi autorisert forhandler av vognmerkene Bürstner, Eriba og LMC. Vi har til enhver tid et stort utvalg ferieklare bobiler og vogner på lager og stor Max Fritid utstyrsforretning.

I tillegg har vi et godkjent Fiat Professional verksted som utfører alt av reparasjoner, service, fukt- og gasstester, samt EU-kontroll (på kjøretøy inntil 7,5 tonn) på alle merker.