78 ferieklare bobiler

Gjør en trygg handel hos Norges største forhandlernettverk!

78 ferieklare bobiler

Usikker på hva du skal gjøre med årets sommerferie? Nå finner du en stor mengde ferieklare bobiler på lager hos Autosentrum. Besøk oss i butikken, eller sjekk det store utvalget på nett.

Med bobil og campingvogn kan du reise hvor du vil - når det passer deg. Uansett om du er ute etter en liten og kompakt bobil til 599 900,- eller en luksusbobil i millionklassen med alt utstyret du kan tenke deg, hos Autosentrum finner du garantert noe som passer både lommeboka og ferieplanene for sommeren 2020.

Se vårt utvalg av ferieklare bobiler og sikre deg årets bobilferie her.

bilde
Hymer B-ML I: Nå kan du sikre sommerferien med en ferieklar Hymer fra Autosentrum.

Finn din nye bobil eller campingvogn på nettsiden

Nå kan du også finne din nye bobil uten å forlate godstolen. Ta en titt på vårt utvalg av ferieklare bobiler her, og sikre deg årets sommerferie uten å forlate stuen.

Prøv gjerne også vår vogn- og bobilvelger:

Hva har du lyst på?
Antall soveplasser
Velg totalvekt

Ta kontakt på telefon og e-post

Vi ønsker å bidra til dugnaden om å begrense smittespredningen av coronaviruset, og ber derfor om forståelse for at vi i butikken:

  • Ikke håndhilser
  • Holder mer avstand enn vanlig
  • Er nøye med håndhygiene
  • Kan være mindre bemannet enn vanlig

Dersom du ikke ønsker å møte opp i butikken kan henvendelser og salg også gjøres via telefon, kontaktskjema og mail. Ta gjerne kontakt med en av våre selgere på telefon eller e-post for en hyggelig prat.

Har du innbytte?

Legg inn reg.nr og litt informasjon om bobilen eller vogna du ønsker å bytte inn, så gir vi deg en uforpliktende innbyttepris.

Dette fant vi om ditt kjøretøy, vennligst fyll ut så mange felter som mulig i hver kategori for en mer nøyaktiv verdivurdering.

Generell informasjon

Utseende

Detaljer

Chassis

Ustyr

Kontaktinformasjon

Spørsmål?

Kontakt Autosentrum Vestfold

Kontakt Autosentrum Telemark