Globecar bybobil

Kontakt Nycaravan Nycaravan

Globecar bybobil

Globecar har markedets største utvalg av bybobiler, og er det perfekte valg for deg som ønsker litt mer enn et sted å sove. Bilene er av høy kvalitet og har et svært lavt lydnivå sammenlignet med tradisjonelle bobiler.
Globecar har i en årrekke produsert bobiler i kassevognutførelse, eller bybobiler som vi gjerne kaller dem. De er små på utsiden, men har etter hvert fått mange og gode løsninger, som gjør dem romslige og praktiske på innsiden.

Lavt støynivå
Bybobiler fra Globecar preges av eleganse, moderne design, kvalitet og ikke minst en svært attraktiv balanse mellom pris og ytelse. Bilene er av høy kvalitet, med lavt lydnivå sammenlignet med tradisjonelle bobiler.

Flerbruksbobil
Globecar passer perfekt for deg som ønsker en praktisk flerbruksbobil. Modellene finnes i en rekke ulike planløsninger, og du har mulighet til å utforme interiøret etter ønske. Produsenten leverer ekte, tysk kvalitet og har et omfattende servicenett over hele Europa. En Globecar-bybobil er det perfekte valget for ferie, fritid og daglig bruk.

> Se oversikt over modeller og les mer

Kontakt Nycaravan Nycaravan

Flere merker