Hymer B-ML T 2021 Bobil

Gjør en trygg handel hos Norges største forhandlernettverk!

Hymer B-ML T

  • Salgstype: Fabrikkny
  • Årsmodell: 2021
  • Chassis: Mercedes-Benz Sprinter

Med forbehold om feil og endringer. Mål, vekter, bilder og utstyr kan avvike fra vist modell. Fra- priser er for grunnmodell inkl. mva og estimert engangsavgift, levert Oslo. Engangsavgiften for bobiler blir endelig bestemt ved registrering. Vennligst kontakt forhandler for komplett informasjon og pristilbud.

Produktbeskrivelse

Mount Everest. Eiffeltårnet. Mona Lisa. Noen ting er så enestående at de definerer en hel sjanger. Akkurat som HYMER. Mer enn 60 års intenst arbeid har gjort at navnet vårt ikke bare står som en garanti for kvalitet og teknisk kunnskap, det er selve synonymet for bobil. Med den nye B-klasse MasterLine har vi skapt et kjøretøy som står hundre prosent i stil med ryktet vårt. Bli med på reisen blant reisene – i HYMER en blant bobilene.

PERFEKTE DETALJER

Den romslige L-formede sittegruppen har et Duo-Core-putekonsept med LoungeComfort-system. Her er det så behagelig å sitte at sittegruppen lett blir en yndlingsplass.

BRILJANT DESIGN

Vakre omgivelser er viktig, særlig når du er på tur. Det er grunnen til at vi ikke ser på interiøret som separate romelementer, men som en romflyt der riktig belysning gjør sitt. Dette gjør at det innvendige rommet virker lengre og større enn noen gang.

KINOOPPLEVELSER PÅ TUR

Med 32-tommers-TV-en (ekstrautstyr) som kan kjøres ut elektrisk, får du topp underholdning også når du er på reise.

GOURMETKJØKKEN PÅ HJUL

Kjøkkenet er ekstra bredt og som skapt for ivrige kokker. Det er standardutstyrt med dype skuffer, Servo-Soft-inntrekk og integrert kjøkkenveggpanel. Sammen med et hybrid-kokeapparat (ekstrautstyr) gjør den romslige kjøkkenbenken

matlagingen til en fornøyelse.