Bürstner Premio 550 TK 2021 Campingvogn

Gjør en trygg handel hos Norges største forhandlernettverk!

Bürstner Premio 550 TK

SOLGT

Pris:

Fra kr 359 900

  • Salgstype: Fabrikkny
  • Årsmodell: 2021
  • Sengeplasser: 5
  • Totalvekt: 1800kg
  • Egenvekt: 1380
  • Bredde: 252
  • Lengde: 803cm

Med forbehold om feil og endringer. Mål, vekter, bilder og utstyr kan avvike fra vist modell. Fra- priser er for grunnmodell inkl. mva og estimert engangsavgift, levert Oslo. Engangsavgiften for bobiler blir endelig bestemt ved registrering. Vennligst kontakt forhandler for komplett informasjon og pristilbud.

Produktbeskrivelse

Romslige planløsninger, suverene vinteregenskaper og et omfattende standardutstyr er noen av faktorene som gjør campingvogner fra Bürstner til en favoritt blant mange nordmenn.

Bürstner tilbyr moderne campingvogner med det lille ekstra. Den tyske caravanprodusenten har både elegante og stilrene vogner, i mange ulike varianter.

Campingvogner fra Bürstner finnes i tre ulike serier: Premio, Averso og Nordic: Bürstner Premio er mindre vogner, som er svært lette å kjøre. Disse vognene passer perfekt for førstegangskjøpere.

Velger du en campingvogn fra Bürstner vil du alltid finne et harmonisk interiør. Produsentens arkitekter, designere og ingeniører jobber tett sammen for at romfølelse, møblering og funksjonalitet skal være perfekt tilpasset hverandre.

Premio er en ekte bestselger. Den kombinerer alle fordelene med en moderne campingvogn og et ytterst attraktivt pris-ytelses-forhold.

I Premio er det enkelt å føle seg vel. Eksempel; takket være den enkle senkbare køyesengen, som raskt gir plass til sykkel, skateboard osv. Lagringsrommene, for eksempel under sengen, er spesielt nyttige og brukervennlige siden de er tilgjengelige både innenfra og utenfra.

Sittegruppen er plassert midt i vognen. Det er en stor rundsittegruppe i lyse tidsriktige farger. Bordet kan kan legges ned slik at du enkelt kan bygge om sittegruppen til seng.

Kjøkkenløsningen er både elegant og praktisk, med dype overskap og skuffer. Koketoppen har tre gassbluss og vasken er dyp og fin. Begge deler har tilhørende glasslokk som gjør at man får utnyttet den gode benkeplassen. I det store kjøleskapet er det bare å fylle opp med det du måtte ønske av mat- og drikkevarer.

Bakerst i vognen finner du køyesengen med to senger. Den nederste sengen kan du enkelt vippe opp slik at man har enda mer oppbevaringsplass under kjøring. Med tilgang via utvendig luke er det enkelt å laste vognen.

Fremme i vognen er både en stor dobbeltseng og baderommet.

Sengen er det som blir kalt en fransk løsning, det vil si at dobbeltsengen er plassert inntil veggen. Madrassen er myk og behagelig så her sover du godt uansett hvor du befinner deg.

Under sengen er det rikelig med oppbevaringsplass. Her er det også tilgang via utvendig luke.

På baderommet finner du både toalett og dusjløsning. Speil og servant er plassert på utsiden av badet.

Vognen er installert med Truma luftvarme, noe som skaper en behagelig temperatur i hele vognen. I tillegg har den gulvvarme.

Kom gjerne innom oss for en kikk, eller ta kontakt med en av våre trivelige selgere:

Esben Flaa 402 26 000 / Esben.flaa@kroken.no

Cato Hagen 414 86 464 / Cato.hagen@kroken.no

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

::: Velkommen til oss på Kroken for visning, en kopp kaffe og en hyggelig prat :::

Ring eller send melding så har vi både campingvogn og kaffe klar til deg når du kommer til våre flotte lokaler, også utenom vanlig åpningstid ved behov!

Vognen er kontrollert av vårt verksted, uansett brukt eller ny, samt alle godkjenninger hvis ikke annet er informert.

Kroken gir forsikringsløsninger samt gode finansieringstilbud med inntil 10 år nedbetaling og 0 kroner egenkapital. Hos oss får du svar innen få minutter og alt papirarbeid fylles ut på stedet ved utleveringen, enklere blir det ikke.

Innbytte er attraktivt, og vi tar gjerne imot din bobil eller vogn uansett merke. Vi takserer alle bobiler og vogner som kommer inn, trygt for deg og trygt for oss.

Våre verksteder utfører garantiarbeid, fukt- og gasstest, ettermonterer utstyr (parabol, tv, støttebein, solcelle med mer) og yter over gjennomsnittet god service!

Kroken er forhandlere av Hymer, Laika, Carado, Bürstner, Niesmann+Bischoff og LMC samt Hymer Eriba og Burstner på vogn.

Du finner i tillegg Polar hos Brumunddal og Bodø.

Vi har tilgang på alle typer av bobiler: helintegrert, delintegrert, camper van, bybobil og alkove.

Kroken Caravan AS er en del av Solid Imports landsdekkende nettverk med servicepunkter i hele landet, det gir deg ekstra trygghet på ferien.

Våre samarbeidspartnere er;

Lians caravan og fritid AS, Namsen auto Grong, Namsen auto Trondheim, Haugaland Caravan AS, Bergen caravan AS, Unibil Stavanger, Autosentrum Vestfold, Bil og Caravan Molde AS, Caranova AS, Namsos fritid AS, Fritidssenteret AS, K. Paulsen & sønner AS, Mathisens Landbruks Service AS, Kroken Ålesund, Kroken Oslo, Kroken Kristiansand, Kroken Bodø, Kroken Østfold, Kroken Høisveen.

Vil du leie bobil? Kom til oss i Kristiansand, Råde, Oslo, Ålesund og Bodø så har vi bobil til leie for deg og din familie, kjære eller venner!

(ps. du får leieprisen i avslag på kjøpsprisen hvis du vil kjøpe egen bobil/vogn etter leien ds.)

Velkommen innom hos oss i Norges Caravanhovedstad – Åndalsnes, for en trygg og god handel.

Vi har innendørs oppvarmet utstillingshall, og i vår store og flotte utstyrsbutikk har vi det du trenger til din bobil eller campingvogn.

Vi ligger kun 3 timers kjøring i fra Trondheim, 1 time i fra Molde og 1,5 time i fra Ålesund.

Ta gjerne kontakt med en av våre trivelige selgere for en hyggelig bobilprat.

Esben Flaa 40 22 60 00 esben.flaa@kroken.no

Cato Hagen 41 48 64 64 cato.hagen@kroken.no

Sentralbord nummer 71 22 02 30 salg@kroken.no