Se ferieklare hus på hjul

Se ferieklare hus på hjul

Har du et hus på hjul, har du alt du trenger på ett sted - akkurat som hjemme. Og husk, du trenger ikke reise langt for store opplevelser.

Føl deg som hjemme

Dersom du vurderer å feriere i eget land i år, er bobil et godt alternativ. Med bobil har alt du trenger på ett sted - lad batteriene i varme, gode senger, ta med favoritt-tingene dine i romslige skap, lag favorittmåltidet på kjøkkenet, ta med vin og ferske ingredienser i et romslig kjøleskap, ta deg en dusj etter sykkelturen, og kos deg med nyhetene og favoritt-serien på TV - akkurat som hjemme.

Reiser 7-8 mil for å slappe av

Norge er et fantastisk land å oppleve, og du trenger ikke reise langt for å få de store opplevelsene. Kortreiste opplevelser i egen region er både miljøvennlig og smart. Det er kanskje den enkleste måten å finne nye krefter i hverdagen på uten å bruke mye tid og penger på å reise langt. Ofte finner man ukjente perler i egen region. Se for eksempel hvordan Terje og Eli fra Sunnmøre reiser 7-8 mil i egen region med sin bobil i filmen under. Her snakker vi kortreiste, storslagne og miljøvennlige opplevelser!

Kortreiste opplevelser i Norge - se Terje og Elis favoritter

Lyst på tur? Prøv vår vogn- og bobilvelger

Hva har du lyst på?
Antall soveplasser
Velg totalvekt

Spørsmål?